despre noi

Despre Green Future Residence

GREEN FUTURE Group este unul dintre producătorii de top din România de articole premium destinate somnului. Compania, fondată în 2004, a fost construită în jurul unui nucleu de oameni tineri și dinamici. Având o experiență de peste 10 ani în domeniu, aducem în fața consumatorilor numai produse de cea mai înaltă calitate. Suntem prezenți atât pe piața din România, cât și în Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova și Suedia.

GREEN FUTURE Residence reprezintă divizia de dezvoltări imobiliare a grupului, înființată în 2011, al cărei scop este livrarea de locuințe accesibile, respectând toate normele din construcții și având un nivel de calitate ridicat.

Ne mândrim cu produsele noastre și ne dorim să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a ne face clienții fericiți prin prisma calității serviciilor noastre.

Green Future Mogoşoaia este cel mai nou proiect al nostru dezvoltat de Mogoşoaia Green Construct, societate constituită din parteneriatul cu dezvoltatorul imobilului rezidenţial de lux Icon Residence. Icon Residence este amplasat în Bucureşti, pe strada Teodosie Rudeanu nr. 12-14, în centrul capitalei, în apropiere de Piaţa Victoriei şi Gara de Nord. Imobilul format din parter, 8 etaje superioare, demisol şi 2 nivele de parcare subterană, a fost dezvoltat în perioada august 2016 - martie 2018 şi a necesitat o investiţie de aproximativ 10 milioane eur.

Testimoniale clienti